Prominent Uitzendbureau - Nieuwe Website

Opdrachtgever: Prominent Uitzendbureau | Prominent Techniek.

Prominent Uitzendbureau

Prominent Uitzendbureau is gespecialiseerd in de werving en selectie van administratief en financieel personeel. Prominent Techniek is gespecialiseerd in de werving en selectie van technisch personeel.

Opdracht: Webdesign en integratie
HFdesign is benaderd door Prominent voor het ontwikkelen van een nieuwe “look and feel” voor haar website. HFdesign heeft voor het bestaande CMS een nieuw opvallend webdesign geleverd dat goed aansluit op de huisstijl en identiteit van Prominent. Voor beide vestigingen is de website volledig vernieuwd.

Opdracht: Vacature Template (voor gebruik op Nationale Vacaturebank)
Naast de ontwikkeling van het nieuwe design voor de website hebben wij ook het Template geleverd dat gebruikt wordt voor het plaatsen van vacatures op Nationale Vacaturebank.

Prominent Uitzendbureau

Door het plaatsen van vacatures binnen een vast format (template) vergroot Prominent haar bekendheid op Nationale Vacaturebank. Het template is afgestemd op de vormgeving van de nieuwe website en de huisstijl van Prominent Uitzendbureau.

Bekijken de nieuwe website van Prominent Uitzenbureau: www.Prominent-Uitzendbureau.nl of kijk op www.Prominent-Uitzendbureau.nl/techniek

Geplaatst in Portfolio, Werving en Selectie

Aanbiedingen

Uw website volledig zelf beheren.? Dat kan nu al vanaf 1500 euro! Met de standaard CMS Module Vraag nu aan »

Sponsoring

HFdesign is sponsor van het Muziek Festival Eemspop.
Lees binnekort meer over onze betrokkenheid als sponsor van Eemspop

Menu

HFdesign Webdesign

Reclame en Ontwerp
Jaltadaheerd 195
9737 HN Groningen
Groningen / Nederland
Tel. +31 (0)6 44 580 104